The Party 2020: 3, 4, 5 april 2020!

The Party 2020: 3, 4, 5 april 2020!

21 December 2019 om 08:44

Juicy

It's LAN Time!

Ondanks het feit dat we druk bezig zijn met het schrijven van een Plan van Aanpak voor Gaming Alliance, wat we overigens vóór 1 januari aan jullie hopen te maken, hebben we ook wat ander nieuws voor jullie: De nieuwe locatie van the Party is bekend, evenals de datum en daarnaast is de kaartverkoop ook direct gestart!
Blok daarom deze datum alvast in jullie agenda:

The Party 2020 op 3, 4 en 5 april 2020 in de Beursfabriek in Nieuwegein!

Adres:
Symfonielaan 5
3438 EX Nieuwegein

Ticketprijs:
Groeptickets Wave 2 t/m 1 februari 2020
€60.00/€61.00 (Ligt eraan met hoeveel personen we gaan)

We zijn de afgelopen jaren altijd aanwezig geweest op the Party, vorig jaar zelfs met zo'n 60 man! Het is altijd een weekend vol lol en gezellig gamen met elkaar. Tijdens deze events kon je zien dat Gaming Alliance een hechte groep was en dat lieten we ook zien. Wanneer er een Esport team op stage mocht spelen, zaten wij altijd met een grote groep mensen vooraan het podium om ze te supporten! Daarnaast hopen we natuurlijk dat het event zoals vanouds ontzettend gezellig wordt en dat we er met een mooi aantal Ally's heen kunnen!

Je kan met verschillende tournaments mee doen. Zowel Rainbow Six Siege, CS:GO, LoL, HearthStone, Teamfight Tactics en Rocket League zullen gespeeld worden!
Ben je nou totaal niet competitief ingesteld, of vindt je de Esport games helemaal niks? Dat maakt niet uit! Er zijn genoeg Ally's die voor de gezelligheid meegaan, die samen een casual potje GTA of Teamfight Tactics spelen! Iedereen is welkom!

Heb je nou al zin om met ons mee te gaan? Geef je dan via het volgende formulier op:
https://forms.gle/US4PdJ7tcHTG1v2p6

Als je een maatje meeneemt, mag je dit ook op je aanmeldformulier aangeven. (Vergeet niet dat hij/zij zich nog wel op moet geven via hetzelfde formulier.) Ook mag je een voorkeur opgeven naast welke persoon je graag wilt zitten, we zullen dan ons best doen om jullie naast elkaar op de seating te plaatsen!

Vergeet ook zeker niet onze Discord te joinen voor alle updates omtrent the Party 2020!

Voor vragen, DM een van de Admins en hopelijk zien we je in april!UQklcr9.png