DreamLAN 25 & 26 Mei

DreamLAN 25 & 26 Mei

4 September 2019 om 21:15

Kealtie

UWojrDq.png

Op 25 & 26 mei 2019 hebben wij ons goed vermaakt bij DreamLAN. We zijn hier met ongeveer 25 mensen aanwezig geweest en hebben onszelf dan ook goed laten zien. Onze spelers deden mee aan competities van onder andere Rocket League, League of Legends, Hearthstone en een aantal fun-competities.

Hearthstone
Voor onze Hearthstone speler was het een top weekend, hij ging ongeslagen de finales in waar welke hij vervolgens ook wist te winnen.

ym6wUve.jpg
Chris "SMOrc" Dirkx wint de eerste prijs.

Rocket League
We wisten op dit evenement met Rocket League de 2e en 3e plek te bemachtigen. Helaas was het team waar we eerder wel van hebben gewonnen, ons in de finale net iets te sterk.

Prijzen:
2e plaats: 50,00 Euro Cash +2x NOCTUA NF‑A14 +2x NOCTUA NH‑L9i + 2 x Megekko Goodie bag
3e plaats: 2x NOCTUA NF-P14s + 2 x Megekko Goodie bag

U60FuGG.jpg
Kealtie & Kinai bemachtigen de 2e plek

HW8CCFX.jpg
Hunthunt95 & SEVN bemachtigen de 3e plek

League of Legends
Helaas is de League of Legends competitie iets anders verlopen dan gehoopt, er is een wijziging geweest waardoor spelers één tegen één moesten spelen.
Hierdoor heeft één van onze founders Rutger "TweetleDuck" wel een welverdiende derde plek weten te bemachtigen. Een aantal andere allies mochten ook een "troost" prijsje bemachtigen

rDibVG6.jpg
TweetleDuck en zijn derde plek

AnWn70t.jpg
Leden van Gaming Alliance met de troost prijzen!

Counter-Strike: Global Offensive
De eerste LAN-party waar Gaming Alliance zich met een CS:GO team laat zien. Dit ging redelijk goed, aangezien het team zich niet had voorbereid.
Maar uiteindelijk hebben we alsnog een derde plek weten te bemachtigen.

lqUEgFh.jpg
Het Counter-Strike team bemachtigd de derde plek

T8EE4Xb.jpg
Gezelligheid bij de prijsuitreiking

Over het algemeen hebben we een top weekend gehad, veel plezier met elkaar beleefd en was deze LAN party goed georganiseerd! We willen dan ook de organisatie van DreamLAN bedanken voor dit weekend